Praxis lanceert elektronische klantenkaart

assortiment klantenkaarten 500 x 333 pixPraxis komt met een elektronische klantenkaart voor op de smartphone. Als je geen smartphone hebt dan kan het ook met een gewone plastic kaart.

Het motto is: “Onze klanten moeten fans worden, want fans komen vaker in onze winkels”. Je kan als klant de kaart anoniem gebruiken maar je kan je ook registreren.

Omdat Praxis ook ziet dat consumenten genoeg hebben van al die klantenkaarten, kun je bij PRAXIS ook klantenkaarten van andere winkels gebruiken. Dat is handig maar ook weer verwarrend want als een van die vele klantenkaarten in je portemonnee ook bij PRAXIS werkt … welke was het ook al weer??

Toch maar naar MijnEigenKlantenKaart?

Vooral grotere bedrijven met een trots merkgevoel zullen wel iets meer moeite hebben om hun eigen kaarten los te laten. Op termijn zullen zij de voordelen ook zien en alsnog overstappen naar MijnEigenKlantenKaart.

Het is natuurlijk onhoudbaar dat wij als klanten met al die kaarten op zak het nog kunnen volgen en ons op tientallen websites registrerenzonder verdere controle over wat er gebeurt met onze gegevens.

Zie hier het nieuwsbericht op retailnews.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *