Consument

Herken je dit? assortiment klantenkaarten 500 x 333 pix

  • Voor elke winkel een andere bonuskaart, vriendenkaart, loyaliteitskaart, kortingskaart, ledenkaart of hoe ze dat ook maar noemen.
  • Geen enkel inzicht in jouw gespaarde punten of allemaal een eigen website waar je je punten kunt opvragen.
  • Je hebt een portemonnee vol met kaarten maar als je net in die ene winkel bij de kassa staat kun je je kaart niet vinden of heb je die net toevallig thuis laten liggen.
  • En iedereen heeft het tegenwoordig over Big Data…maar wat word jij er nou eigenlijk wijzer van als een ondernemer weet wie je bent?

Waarom?doos enkel MEKK 500x333 pix

Heel simpel…één klantenkaart in plaats van een portemonnee vol met klantenkaarten en toch de kortingen en aanbiedingen van de ondernemers die je al kreeg en misschien nog wel meer kortingen omdat er meer ondernemers zich gaan aansluiten. Nu kunnen ook de kleine en lokale ondernemers je een aanbieding doen! Daarnaast krijg je natuurlijk de extra vergoeding van MijnEigenKlantenKaart. Omdat het jouw kaart is en jij medeaandeelhouder bent in de organisatie.

Hoe gaat het werken?

Zodra we een redelijke hoeveelheid geïnteresseerde ondernemers en kaarthouders hebben gaan we kaarten produceren. Op de website en via social media houden we je op de hoogte van onze vorderingen.

Als het systeem in werking treedt zal er een professioneel data systeem komen waarbij je via een login op de website toegang hebt tot jouw eigen profiel. Je hebt dan één kaart met één kaartnummer. In jouw profiel kun je exact zelf bepalen wat je wel en niet wilt delen. Hoe meer partijen er meewerken, hoe meer informatie je kunt delen, mits jij dat zelf wilt natuurlijk. Doe je vaak boodschappen bij Albert Heijn dan kun je besluiten om dat op jouw profiel kenbaar te maken en zo meer aanbiedingen van de winkel zelf te krijgen en tegelijkertijd punten te sparen. En dat geldt ook voor jouw lokale restaurant …zodra zij meedoen met MijnEigenKlantenKaart kun je, via jouw ingevulde profiel, punten sparen.

Hoe meer gegevens jij deelt met ondernemers, des te makkelijker kunnen ondernemers jou MijnEigenKlantenKaart ook voor de bloemstalaanbiedingen doen. De ondernemers die al een spaarsysteem hebben kunnen dat gewoon voortzetten via mijneigenklantenkaart en dus kunnen ze je dezelfde spaarpunten en kortingen aanbieden die ze je voorheen ook al aanboden. Kleine lokale ondernemers die het geld niet hebben om een eigen systeem op te zetten kunnen nu wel hun vaste klanten – jij dus – bereiken en aanbiedingen doen. Wij willen MijnEigenKlantenKaart ook in webwinkels kunnen gebruiken. Het enige wat jij dan hoeft te doe is jouw unieke kaartnummer invullen en dan kun je gebruik maken van het loyaliteitsprogramma van die website.

Op jouw profielpagina kun je per onderneming zien wat je hebt opgebouwd aan kortingen en spaarpunten.

WinstpercentageMet MijnEigenKlantenKaart vrolijk aan het shoppen

Omdat wij vinden dat vaak over de hoofden van de consument heen en zonder dat de consument het doorheeft informatie wordt doorgegeven aan andere partijen waar jij verder helemaal niets aan of mee verdient, hebben we bedacht dat elke kaartdeelnemer nu eens zelf mag gaan verdienen aan zijn of haar kaart. 75% van de winst van MijnEigenKlantenKaart zal worden verdeeld over de kaarthouders. Verdeling van de winst vindt plaats op basis van de volledigheid van jouw profiel en het aantal verdiende MijnEigenKlantenKaart punten en het uiteindelijke bedrag zal worden bijgeschreven op jouw eigen MijnEigenKlantenKaart profiel.

Je verdient bij de MijnEigenKlantenKaart organisatie punten door onder andere:

  • je kaart te gebruiken bij de deelnemende ondernemingen: winkels, pretparken, cafés, restaurants etc.;
  • feedback te geven aan de deelnemende ondernemingen;
  • een ondernemer als nieuwe klant aan te brengen;
  • mee te doen aan enquêtes;
  • zoveel mogelijk gegevens in je profiel beschikbaar te stellen.

Je werkt dus zelf mee aan het succes van MijnEigenKlantenKaart

In het kort:MijnEigenklantenkaart ook voor internet
Share Button